10 buchete de nunta din cale

10 buchete de nunta din cale
10 buchete de nunta din cale 10 buchete de nunta din cale 10 buchete de nunta din cale 10 buchete de nunta din cale 10 buchete de nunta din cale 10 buchete de nunta din cale 10 buchete de nunta din cale 10 buchete de nunta din cale

Simbol al stilului si al elegantei feminine, calele mai sunt cunoscute si sub numele de "flori regale". In Occident, calele se folosesc la cele mai importante evenimente, iar miresele care le aleg sunt caracterizate prin eleganta si ambitie. Iata 10 dintre cele mai frumoase buchete de mireasa din cale:

Buchet de mireasa din cale, www.buchete-mireasa.ro - 260 ron. Echipa de la buchete-mireasa.ro  propune acest buchet de mireasa din cale in nuante de alb, pentru persoanele care sunt stilate si dornice sa impresioneze. Buchetul contine 15 fire de cale si frunze de Salal.

Buchet de mireasa din cale, www.floralux.ro - 390 ron. Un buchet magnific de mireasa, cu forma clasica, realizat din cale albe si lila, plante decorative si accesorii florale ce se asorteaza culorii florilor.

Buchet de mireasa cascada din cale, Floralux - 389 ron. Acest buchet imperial are o froma de cascada si contine cale portocalii, accesorii si plante decorative. Are o structura simpla, potrivita unei mirese traditionale.

Buchet de mireasa clasic din cale si orhidee, Floralux - 380 ron. Un buchet cu aspect avangardist, realizat din cale burgundy si orhidee imperiale. Il poti purta in completarea unei rochii de mireasa si unei coafuri sofisticate.

Pagina 1/4

Etichete:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

RECOMANDARI

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest