Divine Atelier

Adresa:

Str. Paris, nr. 45, Sector 1, Bucuresti Str. Politehnicii, nr. 4, Brasov

Povestea Divine Atelier a inceput in urma cu peste 15 ani intr-un atelier din centrul istoric al Brasovului si este o poveste despre naturalete, eleganta si glamour, despre detalii couture, talent artizanal, dar si despre redefinirea rochiei de mireasa intr-un stil inconfundabil.

Cu un design special, rochiile de mireasa Divine Atelier spun o poveste despre vise, idealuri romantice, spirit boem, feminitate si poezie a anilor trecuti. Atelierul Divine redefineste designul rochiei de mireasa, aducand propria versiune a minimalismului romantic in fiecare dintre creatiile sale.

Stilul poetic Divine Atelier s-a impus rapid in lumea rochiilor de mireasa simple, romantice si elegante. Acest brand faimos din Brasov are in prezent distribuitori  in toata lumea.

Divine Atelier participa la cele mai importante evenimente internationale din domeniu, apare in cele mai apreciate reviste de profil si este un nume de top pentru rochiile de mireasa unice, infuzate de romantism si poezie, adevarate personaje romantice ce reflecta viziunea unui still de viata boem, eclectic si sofisticat.

Brasov
Str. Politehnicii, nr. 4

Program:
Luni – Vineri: 11-18
Sambata: 10-14

Programari: 0768 19 16 16

Bucuresti
Str. Paris, nr. 45, Sector 1

Programari la tel: 0760 686 339 (Luni-Sambata intre orele 11-18)

*Doar pe baza de programare

 

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest