Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta

Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta
Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta Afla ce flori sa alegi la nunta dupa zodia ta

Sa decizi ce flori sa alegi pentru nunta este o misiune dificila. Ca sa iti usurezi munca, poti alege florile in functie de zodia ta, draga viitoare mireasa. Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si decide stilul nuntii, dar si florile pe care le vei include in ansamblul evenimenutului, incepand cu buchetul miresei si terminand cu florile din sala de receptie.

Berbec: Macul
Nativele zodiei berbec nu se plictisesc niciodata pentru ca sunt niste firi independente, pline de vitalitate. Incapatanate din fire, femeile Berbec pot alege niste flori de camp pentru buchetul miresei, iar macul este floarea sugestiva pentru acest semn zodiacal.

Taur: Dalia
O femeie Taur nu iubeste nimic mai mult decat frumusetea si luxul si nu exista nimic asemanator cu daliile de toamna. Acestea au cupa cea mai generoasa, desi daliile se cultiva tot anul.

Gemeni: Laleaua dubla
Acest semn zodiacal are doua personalitati in interior. Ca atare, laleaua dubla este complementul perfect pentru miresele Gemeni. O lalea obisnuita arata ca un bujor inainte sa se deschida, dar una cu multe petale este asemeni unei flori duble.

Rac: Zambila
Asemeni zambilelor delicate, femeile Rac sunt sensibile si suave. Zambila albastra simbolizeaza sinceritatea, de aceea este cea mai potrivita pentru femeia Rac, mai aels daca nunta este programata primavara.

Leu: Protea
Femeile Leu sunt indraznete, increzatoare si competitive. Ele adora sa fie in lumina reflectoarelor, asa cum floarea de Protea iubeste soarele si este admirata pentru inflorescenta sa sculpturala. Combinata intr-un aranjament cu plante verzi sau suculente, buchetul tau de mireasa va fi unic.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest