Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018

Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018
Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018 Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018 Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018 Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018 Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018 Top 5 flori mireasa pentru nuntile din 2018

Vrei sa te mariti in 2018 si nu stii ce flori sunt in tendinte la nuntile de anul viitor? Nu-i nimic, iti vom oferi imediat cateva idei. Asa cum este firesc, florile alese pentru buchetul miresei, dar si pentru decorul salii de receptie sunt selectate dupa sezon, dar si dupa culorile care predomina la eveniment. Mai jos, iti oferim o lista cu principalele flori care se folosesc in sezonul cald, dar pot fi comandate si pentru nuntile de toamna.

Buchete mireasa cu bujori
Bujorii sunt niste flori atemporale, care se folosesc cel mai des la nunti, dar si la alte evenimente speciale, atat pentru buchetul miresei si al domnisoarelor de onoare, cat si pentru decorul de la centrul mesei.

Trandafiri de gradina
Trandafirii de gradina sunt o alegere clasica si frumoasa pentru nunta. Aceste flori parfumate pot fi folosite si de catre mire, mai ales daca acesta poarta cocarda.

Buchet mireasa cu trandafiri

Buchete mireasa cu ranunculus (floarea broastei)
Aceste flori cu aspect de trandafir au devenit tot mai populare la nuntile din tara noastra in ultimii ani. Folosita la nunta, frumoasa floare de origine olandeza adauga culoare si textura in buchetul miresei sau in decorul nuntii. Cele mai populare flori de ranunculus sunt roz, somon, portocalii si albe.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest