SelfEvents.ro

Adresa:

Sos. Mihai Bravu, nr. 62 A, Sector 2, Bucuresti

Iubim evenimentele speciale, iar botezul, prima taina sfanta primita inca din primele luni de viata de catre crestini are o insemnatate deosebita, de aceea este serbat cu fast de familia bebelusului.

Ne place sa fim atenti la detalii si dorim sa fim martori in mod indirect la fericirea parintilor si a nasilor care pun la cale botezul unui copilas.

SelfEvents.ro a aparut din dorinta de a fi alaturi de voi, familia unui mic crestin prin oferirea de articole botez si sfaturi in egala masura.

La magazinul online SelfEvents.ro vei gasi intotdeauna tot ce ai nevoie pentru biserica si restaurant si anume: lumanari botez, cruciulite biserica, trusouri biserica, marturii botez si articole petrecere.

Si pentru ca vrem sa fim un partener de nadejde de unde poti procura toate articolele importante pentru organizarea unui botez, iti oferim pe blogul nostru toate informatiile de care ai nevoie ca sa stii ce anume trebuie sa pregateasca nasii pentru biserica sau parintii pentru restaurant. Tot SelfEvents.ro este locul unde gasest cosulete cruciulite botezcufere dar botezsticlute de mircutii mot botez si set tavita mot/turta.

Convinge-te singur/a de acest lucru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest