Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016

Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016
Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016 Mini cupcakes adorabile pentru nuntile din 2016

Unele dintre cele mai populare deserturi festive din cadrul unui candy bar sunt micile cupcakes care pot inlocui cu desavarsire tortul de nunta sau fac parte dintr-un bar cu dulciuri modern.

Asezate pe suporti din lemn in forma de scara sau in cerc, mini cupcakes-urile sunt niste prajituri elegante si deosebite ce fac impresie buna atat la nunti si botezuri. De culoare roz sau mov, in contrast alb-negru sau galben pal-maro, aceste deserturi mini pot fi ornate variat, in functie de preferinte si creativitate.

In timp ce unele mini cupcakes au in varf un mire si o mireasa in miniatura, alte cupcakes sunt insotite de apelativul 'Mr", respectiv "Mrs", iar decorul variaza de la floricele la inimioare.

Asezonate cu crema de vanilie sau cacao, micile deserturi arata spectaculos si pot fi servite si pe post de minitorturi sau de marturii.

Noi am selectat cateva modele de mini cupcakes pentru nunta care vor face furori la evenimentele din 2016, fie ca este vorba de nunti vintage, de nunti moderne sau de nunti rustice.

 

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest