Nunta Raluca si Iani

Nunta Raluca si Iani
Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani Nunta Raluca si Iani

Data nuntii: 18 iulie 2009

Restaurant nunta: Turabo Royale Ballroom

Luna de miere: Tenerife

Cum v-ati cunoscut?

Ne-am cunoscut in urma cu foarte multi ani, mai exact cand aveam eu 15 ani si el 16 ani si jumatate, dar nu am fost decat amici, intalnindu-ne ocazional la petreceri. De fiecare data cand ne vedeam aveam foarte mult discutii in comun, dar nici unul dintre noi nu a incercat mai mult pana cand, pe 6 decembrie 2002, la petrecerea unui prieten comun, am decis sa ne vedem “in doi”. Astfel, pe 18 decembrie 2002, a fost prima noastra intalnire si de atunci suntem nedespartiti!


Cum te-a cerut de sotie?

Cu toate ca cererea in casatorie nu a fost ceva spectaculos, m-a luat prin surprindere deoarece nu ma asteptam! Eram in masina prin oras, ne indreptam spre un restaurant, era aniversarea relatiei noastre, 18 decembrie 2007, si deodata m-a intrebat: “Ce zici daca de ziua ta, 27 aprilie anul viitor, vin cu parintii mei acasa la tine sa te cerem de sotie si sa facem logodna?” (el este machedon si are unele traditii pe care le-am respectat si o sa le respect deoarece imi plac foarte mult). Mi s-a pus un nod in gat si pe moment nu am stiut ce sa ii raspund. Apoi l-am intrebat:”Asta e o cerere in casatorie?”, iar el mi-a raspuns:”Cererea va fi atunci!”. Asa a si fost, pe 27 aprilie 2008, impreuna cu familia lui, a venit sa ma ceara in casatorie. A fost foarte emotionant. A scos o cutiuta din buzunar in care se afla inelul, mi-a pus inelul pe deget si cu vocea tremurand m-a intrebat: “Vrei sa fii sotia mea?”. Cu aceeasi voce tremurand i-am raspuns “Da!”.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest