Christopher si Gabriela

Christopher si Gabriela
Christopher si Gabriela Christopher si Gabriela Christopher si Gabriela Christopher si Gabriela Christopher si Gabriela Christopher si Gabriela Christopher si Gabriela Christopher si Gabriela

Numele mirilor: Christopher (englez) si Gabriela (romanca).

Data nuntii: 15 martie 2014 (cununia civila), 22 martie 2014 (cununia religioasa) - ambele in Bruxelles; 19 iulie 2014 la Sinaia. Nunta s-a desfasurat in trei etape. Primele doua ceremonii au avut loc in martie 2014, la Biserica anglicana din Bruxelles, iar a treia ceremonie religioasa pe 19 iulie 2014, la Sinaia. Ceremonia religioasa de la Sinaia a fost o ceremonie de binecuvantare a nuntii.

Restaurante: La Sinaia locatia de nunta a fost Hotel Foisorul cu Flori, ales atat pentru restaurantul superb, cazare, cat si pentru ceremonia religioasa outdoor.  La Bruxelles, am organizat o petrecere cocktail cu un bufet la un restaurant foarte mic si intim, D’Ici et D’ailleurs.

Tema nuntii: Cum ambii suntem departe de casa si cum nunta noastra a fost o calatorie continua, tema nuntii a fost “travelling together”, cu o tusa de romantism. A fost o nunta englezo-romana, foarte neobisnuita pentru ambele culturi.

Luna de miere: Imediat dupa nunta de la Bruxelles, am plecat pentru cateva zile la Roma. Adevarata luna de miere o vom petrece in curand in Tailanda.

Unde v-ati cunoscut?

Ne-am cunoscut in 2008 in Bruxelles, intr-un pub irlandez. Eu romanca, el englez. Urma sa paraseasca Belgia la scurt timp, insa a decis sa mai ramana. Un an mai tarziu ne-am logodit, iar logodna a durat mai mult, caci am vrut sa copilarim. Pana la urma am copilarit ani ani si de-abia dupa am zis "I do".

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest