Adela si Cristian

Adela si Cristian
Adela si Cristian Adela si Cristian Adela si Cristian Adela si Cristian Adela si Cristian Adela si Cristian Adela si Cristian Adela si Cristian Adela si Cristian

Numele mirilor: Adela si Cristian

Data nuntii: 8 Septembrie 2012

Restaurant: Privilege Ballroom Calarasi, la cort. O locatie extraordinara. In fata cortului se afla o piscina mare. Oamenii care se ocupa de organizare sunt cu adevarat profesionisti.

Tema nuntii: Nu am avut o tema anume, dar in secret ma gandeam la "premiile Oscar", am vrut ceva simplu, discret si elegant dar in acelasi timp regal. 

Rochia: Rochia a fost dragoste la prima vedere. Inca de cand ne-am hotarat sa ne casatorim, am inceput sa caut pe internet ceva care sa-mi placa sau care sa ma inspire. Rochia mi-a placut din prima secunda si la momentul respectiv, nici nu ma gandeam ca as putea sa o gasesc in Romania. Pe langa acesta problema, ma gandeam si la pretul ei. Cand am trecut la cautarea fizica a unei rochii, dupa o vizita esuata la un targ de mirese, am mers la Vera Sposa, pe Victoriei. Am gasit chiar rochia de pe net. A fost singura pe care am probat-o si in aceeasi zi am si comandat-o. A costat 820 EUR. A fost cam mult pentru bugetul destinat pentru rochie, dar nu mi-a parut rau. A facut toti banii.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest