Nunta Diana si Catalin

Nunta Diana si Catalin
Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin Nunta Diana si Catalin

Data nuntii: 30.10.2010

Restaurant High Life Events, Bucuresti

Verighete: Coriolan

Ne-am cunoscut in urma cu 2 ani. In martie 2010 am fost ceruta de sotie si am acceptat fara sa stau pe ganduri. Data stabilita pentru nunta a fost 30.10.2010.

Cununia religioasa s-a tinut la biserica ”Constantin si Elena”, de pe Popa Nan, din Bucuresti. A fost o slujba frumoasa cu un cor format din 13 elevi. Vocile tinere ale elevilor rasunau incantator in cupola inalta a bisericii.

Restaurantul High Life Events din Bucuresti ne-a fost gazda. Meniul a fost 85 euro, fara bautura, minunatul tort a fost comandat pe placut sotului, un tort delicios.

Rochia de mireasa am vazut-o inainte de a fi ceruta in casatorie si mi-a ramas gandul la ea. Orice rochie as fi probat dupa aceea niciuna nu mi-ar fi incantat inima asa cum o facea rochia mult visata. A fost dntr-un magazin ascuns din centrul Bucurestiului, nu foarte scumpa si facuta pentru mine.

Cateva detalii picante legate de organizare… Invitatiile au fost facute de 2 ori, au fost gresite, am schimbat firma cu care lucram, iar in final am gasit ceva pe placul nostru, ceva fin. Si atunci cand nu te astepti totul se rezolva cu bine.

Emotii am trait si la alegerea pantofilor, imi doream ceva anume si dupa 2 incercari am reusit sa am pantofii mult doriti.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest