Nunta Cristiana si Bogdan

Nunta Cristiana si Bogdan
Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan Nunta Cristiana si Bogdan

Data nuntii: 10 iulie 2010

Locatia nuntii: Conacul Domnesc, Suceava

Rochie de mireasa: White Lady

Luna de miere: Zanzibar, Tanzania, Africa


Cristiana cum au decurs pregatirile pentru nunta?

Pregatirile pentru nunta nu au fost ca de obicei deoarece cu 4 luni inainte de nunta viitorul sot se imbarca in avionul pentru Uganda. Dar, cu o lista bine pusa la punct si cu un plan de bataie consolidat am reusit sa facem toate lucrurile la timpul lor, fara sa avem emotii. Ne am hotarat sa ne casatorim in urma cu 2 ani, dar din pacate restaurantele sunt inchiriate cu ani de zile inainte. Nu am ezitat si ne-am dus la Conacul Domnesc din Scheia, Suceava, o locatie superba pentru astfel de evenimente, cu o servire ireprosabila si consultanti pe masura. Stiu sa vina in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii. Si au o curte interioara amenajata unde noi am facut sedinta foto.


Ati apelat la vreo agentie care sa va ajute?

In zilele noastre este aproape imposibil sa decorezi o sala cu manutele tale in conditiile in care esti o miresica disperata de cursul evenimentelor. Astfel si in cazul nostru am apelat la o agentie - Floraria IZA din Botosani. Am gasit aceasta firma la targul de nunti din Suceava, am colaborat extraordinar de bine si au fost foarte deschisi la sugestiile noastre, deoarece noi vroiam culorile nuntii sa fie turquoise cu ciocolatiu, si s-au straduit sa ne faca decorul asa cum am visat.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest