Ambery Hall - salonul de nunta in care bunul gust este la loc de cinste

Ambery Hall - salonul de nunta in care bunul gust este la loc de cinste

Ambery Hall este salonul de nunta in care “orice pata de culoare si bun gust este mai mult decat binevenita.” (Mircea Cartarescu).

Amplasat intr-o locatie selecta din nordul Bucurestiului, Ambery Hall este un salon nou, destinat organizarii de evenimente private si de mare amploare. In acest complex dotat tehnic cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, fiecare client regaseste farmecul vremurilor de altadata la care contribuie decisiv personalul politicos ce isi intampina oaspetii cu caldura.

Ambery Hall este o imbinare de romantism si modern, pentru ca, dincolo de serviciile prompte si implicarea personala a oamenilor de aici, acest salon din Bucuresti nu este complet fara salile de evenimente spatioase pe care le pune la dispozitia oaspetilor.

Astfel, la Ambery Hall din Bucuresti, fie ca organizezi o nunta, un botez, o petrecere corporate sau o lansare de carte, invitatii vor fi impresionati de terasa exterioara, dar si de spatiile verzi generoase din curtea interioara a complexului.

Aceasta locatie selecta din nordul capitalei dispune de o sala de receptii cu o suprafata de 350 mp si o capacitate de 210 persoane.

Salonul ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, zona de primire, garderoba, toalete elegante, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest