Meniu ultra all-inclusive pentru o nunta fara griji la Salon du Mariage

 Meniu ultra all-inclusive pentru o nunta fara griji la Salon du Mariage
 Meniu ultra all-inclusive pentru o nunta fara griji la Salon du Mariage  Meniu ultra all-inclusive pentru o nunta fara griji la Salon du Mariage  Meniu ultra all-inclusive pentru o nunta fara griji la Salon du Mariage  Meniu ultra all-inclusive pentru o nunta fara griji la Salon du Mariage

O multime de cupluri aflate in cautarea unui salon de nunti elegant au optat pentru un meniu ultra all-inclusive la Salon du Mariage in dorinta de a se distra si a scapa de stres si griji pe toata durata evenimentului. Si tu poti alege un pachet ultra all-inclusive daca vrei sa obtii la un pret avantajos meniul premium format din patru feluri de mancare la alegere, open bar nelimitat, tort premium la alegere, aranjamente florale premium si alte facilitati pe care le gasesti aici.

In plus, alaturi de varianta de meniu ultra all-inclusive, alegand din extrapachetele oferite de Salon du Mariage serviciile dorite, o echipa de profesionisti se va ocupa de intregul eveniment incepand cu meniul configurat dupa dorintele clientului si terminand cu bar de ciocolata si fructe sau candy-bar.

Pretul nu este unul fix, ci se stabileste in functie de mai multe criterii, cum ar fi data evenimentului, numarul de persoane invitate, pachetul ales, momentul in care se celebreaza nunta (sezon sau extrasezon). In genere, meniul all-inclusive basic valabil in extrasezon costa 49 euro de persoana, iar la meniul ultra all-inclusive se adauga reduceri intre 15-25% daca nunta are loc in duminicile din lunile iunie, iulie, august si septembrie. Discountul se stabileste in functie de salon, dar si de numarul de persoane care participa la eveniment.

Fie ca alegi pentru nunta un salon mai mare ca Toujours L'Amour sau preferi Salon Ad'Or pentru un eveniment exclusivist si intim, cert este ca inainte de a alege un pachet sau extrapachet si a stabili meniul de nunta este necesar sa verifici disponibilitatea salonului care vrei sa iti gazduiasca evenimentul.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest