Nunta la Salon du Mariage: Disponibilitate, preturi si oferte speciale

Nunta la Salon du Mariage: Disponibilitate, preturi si oferte speciale
Nunta la Salon du Mariage: Disponibilitate, preturi si oferte speciale Nunta la Salon du Mariage: Disponibilitate, preturi si oferte speciale Nunta la Salon du Mariage: Disponibilitate, preturi si oferte speciale Nunta la Salon du Mariage: Disponibilitate, preturi si oferte speciale Nunta la Salon du Mariage: Disponibilitate, preturi si oferte speciale

Daca esti in cautarea unui salon de nunta special, cum ar fi o locatie de piscina cu spatiu verde si piscina, Salon du Mariage este raspunsul.

Pentru a beneficia de preturi si oferte speciale, alege sa iti programezi nunta in extrasezon, intr-o zi de duminica sau in perioada posturilor din an daca ai alta religie decat cea crestin ortodoxa.

Evita zilele calduroase din an si programeaza data nuntii intr-o zi de octombrie sau noiembrie ca sa beneficiezi de reduceri speciale, dar mai intai verifica disponibilitatea si preturile oferite de locatie.

 

Ca sa te incadrezi intr-un buget mic fara sa renunti la anumite preparate din meniu, mai ai de luat in considerare doua posibilitati:

- stabileste data nuntii intr-o zi de week-end din extrasezon, alegand meniul all inclusive basic, la pretul de 49 euro/persoana. Acesta este valabil in duminicile din extrasezon si anume: octombrie, noiembrie, aprilie, mai sau in zilele de sambata din lunile ianuarie, februarie si martie,

- sau opteaza pentru meniul ultra all-inclusive pentru a beneficia de reduceri intre 15-25%.

 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest