De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage?

De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage?
De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage?

Salon du Mariage este locatia de nunta cu piscina si lounge pentru fumatori care poate gazdui intre 50 si 500 de invitati. Situata intr-un decor de poveste din afara Bucurestiului, Salon du Mariage este locul unde mirii isi pot incepe "La vie en rose" pentru ca salonul este imprejmuit cu un parculet mediteranean si piscina amenajata in stil neoromantic.

Daca vrei sa te casatoresti intr-o locatie de nunta ideala pentru tine si invitatii tai, iata de ce un salon cu piscina, cum este Salon du Mariage poate fi cea mai buna alegere:

Salonul de nunti este o locatie creata special pentru organizarea unor evenimente exclusiviste, iar deschiderea spre parculet si piscina este un atu in plus pentru care trebuie sa iei in considerare organizarea unui eveniment special aici.

Avand la dispozitie foisor, piscina si multa verdeata, mirii si invitatii lor isi vor aminti mereu nu doar de locatie, ci si de toate facilitatile oferite de aceasta.

Piscina este luminata seara in culoarea aleasa de miri. Jocurile de lumini ofera o senzatie speciala si face parte din decorul unei nunti in aer liber, organizata intr-un loc feeric, cum este Salon du Mariage.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest