Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe

Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe
Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe Trend de nunta: buchetul de mireasa si piesele centrale cu garoafe

Stim cu toatele ca nu au o reputatie de invidiat. Si nici un loc fruntas in topul preferintelor mireselor in aranjamentele florale si buchetul de nunta. Daca nu te-ai gandit la garoafe ca la un accesoriu “hot” la nunta ta, acum este momentul sa o faci!


Garoafele vor fi la mare cautare in 2012. Alaturi de bujori si crizanteme, ele sunt “the new sensation”!

Iata si cateva motive pentru care garoafele sunt extrem de atractive pentru nunti:

·        Inainte de toate, garoafele sunt mai putin costisitoare decat alte flori. Asadar, daca vrei sa mai strangi putin cureaua inainte de nunta, ele sunt solutia ideala.

·        Sunt extrem de tolerante la diferentele de temperatura, atat caldura, cat si ger. Asadar, ele sunt perfecte pentru o nunta de vara, dar si una de iarna.

·        Vin intr-o gama variata de culori, extrem de vibrante: mov, roz, rosu, portocalii, albastre, verzi sau chiar pestrite. Si in plus, ele pot fi colorate artificial. (img 3, 4, 5)

·        Intr-un buchet sau intr-un aranjament floral, garoafele arata extrem de bogate si generoase. Textura lor unica adauga extra-dimensiune unui buchet sau aranjament.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest