Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice?

Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice?
Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice? Idei de nunta: Cum sa creezi buchete de mireasa eterice?

In functie de ce stil are buchetul miresei depinde uneori intregul decor de nunta. Voluminos, rotund, curgator, sferic, in forma traditionala sau alungit, un buchet de mireasa poate da tonul nuntii. Mai mult decat oricand, in tendintele modei actuale se inscrie buchetul de mireasa eteric, cu flori aranjate foarte aerisit. Acesta este format din flori somptuoase, pline de culoare.

Buchetele eterice dispun de o multime de frunze, plante verzi si crengute dispuse in cascada. Aceste buchete moderne, cu flori dispuse in perechi estetice pline de romantism au un design chic, fie ca sunt realizate din flori de gradina sau din flori luxuriante.

Legate cu panglici de matase si dantela, buchetele de mireasa aerisite sunt atractive si pot fi detaliul de baza atat in cadrul nuntilor cu tematica rustica, cat si la evenimentele in stil vintage.

Prin urmare, buchetele de mireasa aerate sunt accesoriul perfect pentru o zi de vis in ansamblul oricarei nunti. Vezi cateva modele de astfel de flori, frumos aranjate in buchetul miresei ce iti pot servi ca sursa de inspiratie pentru propria nunta.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest