Lista articolelor despre hanul crasmarita si meniu pe viitoaremireasa.ro
Articole despre hanul crasmarita si meniu.
Citeste cele mai noi articole despre hanul crasmarita publicate pe ViitoareMireasa.ro! Vezi comentarii si poze despre hanul crasmarita, pe ViitoareMireasa.ro!
Te-ar putea interesa: nunta, rochie de mireasa, hanul crasmarita, buzau, tort, meniu, dj, formatia haiducii, ziua nuntii, buchet de mireasa, hortensie, meniu nunta, meniu receptie, meniu tabla, meniu pe sticla
Ma numesc Roxana si sunt din Bucuresti, iar sotul meu Bogdan este din Buzau. Diferenta dintre noi este de 7 ani si jumatate, el Gemeni, eu Sagetator. Sa nu uit a mentiona ca eu cred in astrologie, asadar am auzit doar de bine intre cele doua zodii. Intotdeauna am visat ca sotul meu sa fie altfel decat am vazut pana acum. Stiam o vorba: “Ma imbogateste doar cel care ma face sa vad cu totul altfel ceea ce vad in fiecare zi”. Iar el asta face si sincera sa fiu nu credeam ca mai exista asa ceva in lumea asta. Ne-am cunoscut pe internet si am vorbit in jur de 6 luni fara sa ne vedem sau sa vorbim macar la telefon. Intr-un final s-a apropiat ziua mea de nastere si mi-am spus ca ar merita sa il invit la ziua mea. Zis si facut! Timp de cateva saptamani ne-am intalnit ca prieteni/ amici, am incercat sa ne cunoastem mai bine si fata in fata, nu doar din spatele unui calculator. Undeva la mijlocul lui ianuarie am hotarat sa vin impreuna cu 2 prieteni de-ai mei in Buzau pentru un week-end. Pot spune ca dupa acel weekend am devenit iubiti. I-am cunoscut familia chiar in ziua aceea, care este de nota 1000 si de aceea mi-au intrat la suflet foarte repede. Faptul cum Bogdan se comporta cu mine, cat de deschis este si cate lucruri avem in comun m-a facut sa ma indragostesc de el foarte repede si tot atat de repede sa incep a-l iubi. Bineinteles ca Ziua Indragostitilor am facut-o impreuna undeva la munte… se pare ca in ziua respectiva s-a prins si un bebe in burtica :). Intr-o zi de martie am decis sa ne plimbam… la un moment dat Bogdan s-a oprit in fata mea si m-a intrebat daca sunt de acord sa ii port numele, sa ii devin sotie… Am avut un nod in gat deoarece nu ma asteptam la asa ceva la doar 3 luni de cand ne cunoastem, dar raspunsul mi-a venit instantaneu: “Da,vreau!”. De la jumatatea lui aprilie am inceput sa ne gandim mai mult la nunta, unde o vom face, cum vor fi invitatiile de nunta, etc. La cateva zile dupa ce planuisem cum vor arata invitatiile de nunta s-a intamplat sa aud o veste proasta, aceea de a face de urgenta chiuretaj fiindca nu puteam tine sarcina sub nicio forma, deoarece copilul nu se dezvoltase deloc… bineinteles ca am fost foarte suparata saptamanile ce au urmat. Si uite cum a inceput stresul, iar cu cat se apropia mai mult ziua nuntii cu atat stresul era mai mare, dar asta pentru ca vroiam sa fie cat se poate de frumos. Inainte sa ma duc la un croitor am zis sa merg prin cateva magazine si sa probez rochite pentru ca nu stii niciodata cum te poate gasi norocul . Dupa multe probe am zis ca trebuie sa apelez de urgenta la un croitor. Rochia de mireasa am vrut-o de printesa pentru ca asa m-am visat intotdeauna mireasa. De buchet va pot spune ca am vrut cu totul si cu totul ceva altfel decat am vazut pana acum, de aceea am si optat pentru hortensie. Viitoarea mea cumnata pe atunci ne-a recomandat Hanul Crasmarita din Buzau si spre norocul nostru era si o data libera pentru nunta si am incercuit data de 24 iulie ca fiind o zi mare pentru noi. Ne-am apucat de facut invitatiile si de impartit din familie in familie, din casa in casa. Meniurile care le-am ales aratau superb, la fel si tortul. Pentru la nunta am avut un Dj din Buzau si formatia Haiducii. Din pacate timpul era prea scurt sa cautam lautari, mai ales ca foarte multi sunt deja inchiriati cu un an sau 2 inainte. Primirea invitatilor am facut-o la piscina si i-am servit cu ceva diferit (martini cu o maslina verde si pe marginea paharului era pus zahar) fata de sampanie. Pentru dansul mirilor nu am luat lectii de vals. Am dansat pe melodia lui Lionel Richie, “Hello”, piesa aleasa de mine. Am fost furata de 5 prietene plus cumnatul meu, care m-au dus intr-un pub din Buzau. Bineinteles ca ne-am facut de cap pana a trebuit sa ne intoarcem si sa cerem rascumpararea mea :). Micii hoti i-au cerut sotului meu sa faca striptease si o declaratie de dragoste. Nici nu s-a pus problema sa nu accepte din prima avand in vedere ca pentru el a fost ceva haios si in acelasi timp distractiv pentru invitati. Tortul a fost delicios. Nu am fost de acord ca tortul sa fie cu martipan sau coloranti prin el. A avut un fel de spuma in interior si deasupra era plin de fructe de padure, iar pe lateral avea o coaja subtire de ciocolata. Pot spune ca 99% din invitati m-au intrebat de unde anume l-am comandat ca li s-a parut cel mai bun tort de la toate nuntile la care au participat. S-au intamplat atat de multe evenimente frumoase in aceea zi incat v-as putea scrie o carte. Pentru noi a fost o nunta frumoasa si cu bun gust!
Citeste continuarea articolului Nunta Roxana si Bogdan
Unul dintre detaliile aparent nesemnificative care pot schimba ceva in decorul nuntii este meniul de la receptie. Prezentat in variante originale, meniul poate fi scris pe diferite suporturi si reprezinta o idee spectaculoasa in ansamblul evenimentului.
Scris pe tabla neagra, pe o oglinda sau pe o sticla de vin, nimic nu este prea mult pentru mirii care vor sa aiba parte de o nunta memorabila.Chiar daca fiecare detaliu inseamna timp si uneori bani, prezentarea meniului de nunta in variante originale este o idee usor de aplicat ce va face o impresie buna tuturor invitatilor.Fie ca doresti un meniu traditional sau un meniu rustic, poti prezenta lista de mancaruri si bauturi pe un suport scris care vine in ton cu bucatele servite la receptia de nunta.Vezi 10 idei de prezentare a meniului in cele mai dragute variante.
Citeste continuarea articolului Meniul de nunta, in variante originale
Salon du Mariage Toujours l'Amour vine cu o super oferta greu de refuzat pentru zilele de week-end din acest an.
Daca vrei sa profiti de o reducere consistenta la meniurile all-inclusive si cauti o locatie deosebita pentru nunta, mergi la Salon du Mariage Toujours l'Amour, rezerva restaurantul si admira spatiul verde si piscina care completeaza peisajul mirific de aici. Invitatii tai vor aprecia alegerea.
Si pentru ca petrecerea de nunta sa nu fie costisitoare, Salon du Mariage Toujours l'Amour iti ofera un discount consistent pentru evenimentul tau. Acum ai ocazia sa organizezi o nunta eleganta in zilele de sambata si duminica la preturi de criza intr-un salon spatios.
Citeste continuarea articolului Salon du Mariage Toujours l'Amour vine cu o super oferta pentru nunta ta!
Hotelul Restaurant Miorita din Berceni este locul perfect pentru organizare nunti, botezuri, petreceri copii sau alt eveniment important care merita serbat asa cum se cuvine.
Pentru ca restaurantul Miorita stie sa isi intampine oaspetii cu stil, in 2014, acestia vor fi primiti cu sampanie, piscoturi, cos saratele si cosuri cu fructe, daca aleg restaurantul Miorita ca locatie de nunta.
Citeste continuarea articolului Meniu promotional 2014 de la Hotelul restaurant Miorita
O data cu alegerea restaurantului de nunta, meniul este urmatorul pas firesc in planificarea nuntii.
Pentru a face o impresie deosebita nuntasilor in ceea ce priveste alegerea meniului de nunta, iata cateva sugestii practice.
Citeste continuarea articolului Cum sa alegi meniul pentru nunta ta!
Iarna este unul dintre cele mai imprevizibile si mai pretentioase anotimpuri si de aceea, organizarea unei nunti ce va avea loc in timpul iernii poate fi un proces destul de dificil. Cu atat mai mult, intr-o nunta de iarna, meniul va ocupa un loc mult mai important decat in alte sezoane. De aceea, iti sugeram sa citesti sfaturile urmatoare pentru ca alegerea meniului de iarna perfect sa fie mult mai usoara.
Pentru o nunta de iarna, inceputuri usoare
Este perfect normal sa iti doresti sa imortalizezi acest moment special si chiar daca va fi foarte frig afara, cu siguranta iti vei dori sa faci cat mai multe poze. De aceea, in momentul in care toti invitatii vor intra in restaurant, ar trebui sa le oferi ceva care sa-i incalzeasca si sa le redea energie. Ai putea alege o selectie de bauturi calde ca ciocolata calda, cafea, ceaiuri aromate, vin fiert cu miere si scortisoara, insotite de mini-sandwichuri incalzite.
Citeste continuarea articolului Meniuri calde pentru nunti de iarna
Astazi, majoritatea mirilor isi diversifica meniurile, fie cu cocktailuri personalizate cu numele lor, fie daruind prajiturele si sticlute cu licori delicioase pe post de marturii. Dar daca ai ales o nunta nonconformista, e clar ca planul tau e sa renunti si la traditionalele sarmalute in favoarea unui meniu mai sofisticat si neconventional.
1. Meniurile “fusion”. Din ce in ce mai multe mirese renunta la traditionalul aperitiv romanesc in favoarea unui mix culinar. Fie ca alegi sushi, cocktail de creveti, frigarui cu baby mozzarella si caise, carne marinata, fructe de mare umplute, supe in doua culori sau rolantine cu spanac, fii sigura ca invitatii tai vor fi fermecati.
Citeste continuarea articolului Top 10 idei de meniuri de nunta neconventionale
Data nuntii: 4.07.2009
Rochie de mireasa: Christian Philippe
Restaurant nunta: Sergiana, Brasov
Citeste continuarea articolului Nunta Stela si Catalin
Ambasad’Or Events & Leisure: lux, eleganta si rafinament! Tot ce iti poti dori de la un eveniment glamour. ##PD##
Alege locatia perfecta pentru un eveniment memorabil! Fie ca pregatesti nunta de vis, o petrecere cu stil, ziua onomastica, un cocktail trendy, un botez, fie o petrecere la piscina in aer liber, la Ambasad’Or Events ai ambianta exceptionala si servicii ireprosabile.
Azi iti oferim un interviu cu Eugen Sorescu, directorul centrului de evenimente Ambasad’Or Events & Leisure.
Citeste continuarea articolului Ambasad'Or Events & Leisure, locatia perfecta pentru evenimente exclusiviste!
Data nuntii: 18 iulie 2009
Restaurant nunta: Turabo Royale Ballroom
Luna de miere: Tenerife
Citeste continuarea articolului Nunta Raluca si Iani
Data nuntii: 22.05.2010.
Locatie nunta: Restaurantul Vulturul, Bucuresti.
Cand te-a cerut de sotie?
Citeste continuarea articolului Nunta Ruxandra si Marius
Data nuntii: 25 septembrie 2010
Rochie de mireasa: Ersa Atelier
Costum de mire: Tata si Fiul
Citeste continuarea articolului Nunta Andra si Bogdan
Data nuntii: 05.06.2010
Locatie nunta: Casino Sinaia, Sala Oglinzilor, Sinaia
Rochie de mireasa: Benjamin Roberts, 1.000 euro
Citeste continuarea articolului Nunta Alina si Gabi
Data nuntii: 30.10.2010
Restaurant High Life Events, Bucuresti
Verighete: Coriolan
Citeste continuarea articolului Nunta Diana si Catalin
Data nuntii: 16 octombrie 2010
Rochie de mireasa: Demetrios 984 , catalog 2010
Locatie: restaurant Grand Palace, Oradea
Citeste continuarea articolului Nunta Bianca si Robin
Cu mai putin de 3 luni inainte de nunta cu baschetbalistul Tony Parker, superba Eva Longoria a urmat o dieta alimentara stricta si a renuntat la dulciuri... Stim ca ti-e greu sa renunti la dulciuri, insa esti mireasa doar o singura data.
Dieta Evei Longoria
Dupa cum spuneam, timp de trei luni, diva nu a pus gura pe dulciuri. Meniul ei s-a bazat pe alimente bogate in proteine (peste sau pui la gratar), in fibre precum orezul brun, cereale si multe fructe, avocado, rosii si migdale. Nu a uitat nici sa consume foarte multa apa. Antrenamentul de fitness a constat in exercitii de forta 4 zile pe saptamana si o ora zilnic de cardio.
Citeste continuarea articolului Diete de vedete si nunta de vis!
Data nuntii: 21 august 2010
Locatie nunta: Restaurant Ralex-Merei, Buzau
Invitati: 350 de persoane
Citeste continuarea articolului Nunta Raluca si Sorin
Data nuntii: 09.10.2010
Restaurant Golf, Fetesti
Meniu: 120 ron, fara bautura
Citeste continuarea articolului Nunta Madalina si Alexandru