13 lucruri surprinzatoare care iti distrug pielea

13  lucruri surprinzatoare care iti distrug pielea

Pielea ta este foarte sensibila in fata actiunii celor mai nocivi factori din atmosfera sau din apa. Fie ca este vorba de praf sau de apa impura, atunci cand vei afla care sunt lucrurile care iti distrug pielea vei ramane cu adevarat surprinsa.

Si totusi ne aflam zilnic in contact cu o parte dintre aceste produse. Sunt cel putin 13 lucruri care ne afecteaza pielea, o irita si in cele din urma ii distrug aspectul natural. Chiar daca suntem inconjurati de o multime de factori nocivi, atunci cand stii in ce fel actioneaza acestia asupra epidermei, trebuie sa inveti sa te feresti de ei.

Poate iti este greu sa crezi ca in timp ce inoti, anumite substante din apa iti afecteaza pielea. Tot la fel de nocive sunt si unele produse de infrumusetare. Vrei sa vezi cand anume te expui la anumiti factori de risc si cum poti diminua daunele produse de acestia? Atunci vezi care sunt acele lucruri surprinzatoare care iti distrug pielea si invata cum sa te feresti de ele.

Tinand cont de aceste lucruri, pielea ta nu va mai fi afectata de toti factorii care ne inconjoara si va avea un look sanatos si catifelat. Dar mai intai sa vedem ce anume o distruge ca sa preintampinam deteriorarea tenului si a pielii in general.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest