Cum sa te distrezi in timp ce iti organizezi propria nunta

Cum sa te distrezi in timp ce iti organizezi propria nunta

Desi planificarea oricarui eveniment important poate fi obositor si stresant, expertii stiu cum sa te distrezi in timp ce organizezi propria nunta. Cu siguranta o nunta implica o multime de cheltuieli, iar notele de plata trimise de furnizorii de servicii nu sunt nostime.

Si totusi, invatand sa te relaxezi, iti vei gasi timp suficient sa te imparti intre activitatile curente si planurile de nunta, fara sa le consideri pe acestea din urma o povara.

Gestionand timpul corect si apeland la cateva ajutoare, vezi cateva ponturi care te ajuta sa transformi organizarea nuntii in ceva amuzant:

Acorda-ti premii pentru fiecare mic succes
Nu iti ignora logodnicul pe parcursul lunilor de organizare a nuntii si celebrati impreuna ori de cate ori ati facut treaba buna. De exemplu, dupa negocierea unui pret mai bun cu un anumit furnizor de nunti, se cuvine sa desfaceti o sticla de sampanie sau sa va bucurati de un masaj.

Combina utilul cu placutul
Chiar daca urmeaza sa te intalnesti cu organizatorii de nunta, roaga-l pe logodnicul tau sa te insoteasca. Dupa rezolvarea problemelor cu furnizorii respectivi, continuati intalnirea in doi.

Faceti concurs cu pedepse
Provoaca-ti logodnicul la intrecere atunci cand pregatiti invitatiile de nunta sau scrieti juramintele. Cine termina mai repede ceea ce are de facut castiga, in timp ce invinsul va primi o pedeapsa amuzanta.

Apeleaza la prieteni
Cere ajutor de la familie si prieteni daca incerci sa realizezi diferite lucruri manual, incepand cu invitatiile de nunta si terminand cu marturiile. Cu cat sunteti mai multi care va implicati in organizarea nuntii, cu atat mai bine. In timp ce lucrati, puteti servi cafea, ceai si diferite gustari. Timpul zboara mai repede, iar munca in grup este mai amuzanta.

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest