5 outfituri de impachetat pentru ziua nuntii

5 outfituri de impachetat pentru ziua nuntii


Fie ca te casatoresti la biserica locala din orasul tau sau pleci la sute de kilometri departare, exista 5 outfituri esentiale pe care trebuie sa le ai la indemana in ziua nuntii. Scrie pe o hartie acele lucruri de care nu te poti lipsi in ziua cea mare si impacheteaza-le din timp ca sa nu iti lipseasca la nunta sau in noaptea nuntii, presupunand ca prima noapte in calitate de sot si sotie nu o vei petrece in dormitorul tau.

Chiar daca fiecare mireasa este diferita si are nevoie de lucruri diferite pentru ziua nuntii ei, iata 5 lucruri de avut in vedere de fiecare femeie pe cale sa se marite.

1. Outfit de calatorie
Chiar daca vei merge pe jos spre biserica sau vei parcurge acest drum cu masina spre restaurant, aminteste-ti ca trebuie sa arati adorabil toata ziua pentru ca invitatii vor face fotografii la minut, de aceea tinuta miresei trebuie sa arate ireprosabil.

2. Outfit de exterior
Nu poti sa porti la nunta doar sutien si bikini pe sub rochia de mireasa si sa consideri ca ai o tinuta adecvata in conditiile in care toata lumea are un smartphone cu camera video in mana. Poarta o capa deasupra sau ceva usor care se inchide in fata cu nasturi astfel incat sa arati elegant in fotografii, fara ca machiajul sau parul sa aiba de suferit.

3. Kit de urgenta
In trusa de nunta este bine sa porti acele lucruri esentiale pentru o femeie. De la trusa de machiaj la incarcatorul de telefon, parfum, agrafe si ace de siguranta, o viitoare mireasa trebuie sa fie prevazatoare si sa aiba la indemana tot ce este util pentru o doamna, mai ales in cea mai importanta zi din viata ei.

4. Tinuta dupa receptia de nunta
O parte dintre cuplurile proaspat casatorite ies cu prietenii cei mai apropiati dupa receptia de nunta. Si pentru ca rochia de mireasa poate fi incomoda, este ideal sa ai la indemana o tinuta mai lejera, in care sa te simti confortabil.

5. Ultimul outfit dupa nunta
Daca vei fi gazda unei mici intalniri de ramas bun (in conditiile in care o parte dintre invitati vin din alte localitati sau din alta tara), vei avea nevoie de o tinuta adecvata pentru aceasta situatie. De la casual la classy, poarta cu tine acele haine adecvate pentru acest moment, cat si pentru luna de miere, in caz ca nu vei mai avea timp sa te intorci acasa dupa nunta.

Sfat: Planifica-ti din timp fiecare outfit de nunta si fii pregatita inclusiv pentru schimbarile meteorologice bruste daca nunta are loc in aer liber.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest