Rochii de mireasa Kenneth Pool, colectia de toamna 2015

Rochii de mireasa Kenneth Pool, colectia de toamna 2015

Cea mai recenta linie de rochii mireasa de la Kenneth Pool a sosit. Este vorba despre colectia de toamna 2015 care debordeaza de glamour, rafinament si drama.

Noile modele de rochii mireasa Kenneth Pool sunt sexy, dar de bun gust, cu  desene si modele sugestive astfel incat tinuta mireselor sa fie interesanta, nu doar eleganta.

Rochiile de mireasa declaratie sunt unice si vin in siluete ademenitoare. Decorate cu margele si cristale albe pure aplicate manual, rochiile de mireasa Kenneth Pool au un de farmec atemporal.

Forta creatoare din spatele brandului Kenneth Pool este Amsale Aberra. Aceasta a ales pentru cea mai recenta colectie a anului 2015 rochii de mireasa cu matase charmeuse si straturi de tulle.

Colectia de toamna variaza de la modelele cu talie scazuta la rochii de mireasa inspirate de anii 1920 confectionate din matasuri fine.

Decolteurile inima in versiuni variate ofera rochiilor o nota de romantism, fie ca rochiile de mireasa Kenneth Pool sunt croite in stil sirena sau in stil ball gown.

Vezi intreaga colectia de toamna Kenneth Pool 2015 in galeria foto alaturata si convinge-te singura de finetea si unicitatea fiecarei rochii in parte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest