Ana Maria Prodan i-a organizat o nunta-surpriza sotului ei Laurentiu Reghecampf

Ana Maria Prodan i-a organizat o nunta-surpriza sotului ei Laurentiu Reghecampf
Ana Maria Prodan i-a organizat o nunta-surpriza sotului ei Laurentiu Reghecampf Ana Maria Prodan i-a organizat o nunta-surpriza sotului ei Laurentiu Reghecampf Ana Maria Prodan i-a organizat o nunta-surpriza sotului ei Laurentiu Reghecampf

Impresara Ana Maria Prodan a organizat pentru sotul sau Laurentiu Reghecampf o nunta-surpriza, care a avut loc duminica la Snagov, scrie evz.ro.


In 2008, Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au casatorit in Las Vegas, SUA. Atunci, cei doi au optat pentru o nunta in stil „Elvis”.

Cuplul, care are acum trei copii, si-a dorit intotdeauna sa faca o nunta ca-n povesti, dar nu au avut timp. Din acest motiv, Ana Maria a organizat o petrecere-surpriza, la un restaurant de lux din Snagov, care s-a transformat intr-o nunta in toat? regula, cu preot, lume multa, daruri si juraminte.


Altarul in care preotii au oficiat slujba a fost amplasat direct pe iarba, totul fiind pus la punct in cel mai mic detaliu, scrie cancan.ro

Pentru a-i dovedi lui Laurentiu cat de mult il iubeste, Ana Maria Prodan a comandat verighetele unicat in Italia. Verighetele au costat 10.000 de euro, scrie libertatea.ro.

Anamaria l-a asteptat pe sotul sau la altar, imbracata intr-o rochie argintie, alaturi de nasii Cosmin Contra si sotia lui.

Printre martorii de la eveniment s-au numarat Simona Gherghe, Gabriela Cristea, Ilinca Vandici, Ionut Lupescu, Florin Prunea si Oana Zavoranu.

Atmosfera a fost asigurata, o buna bucata de vreme, de Dan Bursuc si orchestra lui.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest