12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite?

12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite?
12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite? 12 nunti celebre din Hollywood-ul secolului XX. Nu erau oare cele mai reusite?

Faima celebritatilor de la Hollywood a depasit de mai bine de cateva decenii granitele Statelor Unite, iar cele mai frumoase nunti organizate in Cetatea Filmului in anii '50-'60 reprezinta o continua sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese.

Daca si pe tine te-au fascinat numele grele de la Hollywood din secolul XX, iar actritele Elizabeth Taylor, Grace Kelly, Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn reprezinta modele de stil, eleganta si rafinament, iata cateva fotografii de la cateva nunti celebre ale actritelor amintite, dar si a altor nume legendare, pe care le admiram si astazi.

Stilul lor inconfundabil va fi mereu actualizat si reinterpretat la standardele actuale, insa cert este ca nuntile din vechiul Hollywood sunt considerate si in secolul actual cele mai reusite.

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest