Formatia Vexus din Cluj - muzica si spectacol la nunta ta

Formatia Vexus din Cluj - muzica si spectacol la nunta ta

Ati stabilit data casatoriei, iar acum vreti sa angajati o formatie de muzica din Cluj care sa intretine atmosfera la nunta cu muzica si spectacol. Pentru ca invitatii sa aiba parte de muzica de calitate variata, o formatie completa, care abordeaza genuri muzicale diferite este recomandata pentru petreceri si evenimente.

Formatia Vexus din Clu-Napoca stie sa intretina atmosfera la nunti si sa faca spectacol la botezuri si aniversari, de aceea poate fi un partener de nadejde pentru orice cuplu/ familie din Cluj sau din tara care organizeaza un eveniment privat.

Fie ca la nunta participa 50, 100 sau 200 de invitati, formatia Vexus din Cluj-Napoca intretine atmosfera cu melodii care fac parte din folclorul romanesc, din muzica usoara romaneasca si internationala. Indiferent ca sunteti adeptii genului rock, jazz, latino, pop sau evergreen, cei patru tineri din Cluj care alcatuiesc formatia Vexus garanteaza un eveniment de succes.

Contactati formatia Vexus pentru muzica si spectacol de calitate. Acesti tineri talentati din Cluj-Napoca vor mentine invitatii prezenti la nunta pe ringul de dans pana in zori. Andrei Bozau (solist vocal), Andreea Laza (solist vocal), Mihai Stanciuc (saxofon) si Cristian Cente (clape) abordeaza orice gen muzical incepand de la muzica usoara, jazz, pana la hore, sarbe sau muzica populara din Ardeal.

Asa ca nu ezitati sa contactati formatia de muzica Vexus din Cluj, daca doriti ca la nunta sa aveti parte de cele mai in voga genuri de muzica pe toata durata evenimentului.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest