Valentina Pelinel a nascut. Vezi cum a reactionat Alina Vidican la primirea vestii

Valentina Pelinel a nascut. Vezi cum a reactionat Alina Vidican la primirea vestii

Valentina Pelinel a nascut un baietel perfect sanatos in cursul zilei de miercuri, 8 iunie, scrie SpyNews.ro, iar aceasta veste a ajuns inclusiv la Miami, unde locuieste de cateva saptamani Alina Vidican, sotia lui Cristi Borcea. Desi ziaristii de la SpyNews.ro au incercat sa obtina o declaratie de la Alina Vidican, aceasta nu a vrut sa comenteze subiectul.

In timp ce fotomodelul Valentina Pelinel este mama pentru intaia oara, presupusul tata al baietelului ei, Cristi Borcea, a devenit tata pentru a saptea oara. Acesta are trei copii din prima casnicie, cu Mihaela, doi copii cu Alina Vidican si unul cu fosta lui avocata, Simona Dana Voiculescu.

Conform sursei mentionate mai sus, Valentina Pelinel a nascut prin cezariana, desi a insistat pana in ultimul moment ca vrea sa nasca natural.

Tot in cursul zilei de ieri a nascut si Andreea Tonciu o fetita. La fel ca si in cazul stiristei Anca Serea, sarcina Valentinei Pelinel depasise termenul. Bebelusul se va numi Milan Cristian.

Anca Serea, devenita recent mama pentru a cincea oara si buna prietena cu Valentina Pelinel a fost una dintre vedetele care au vizitat-o pe proaspata mamica la maternitate. Tot ea a avut grija ca aranjamentele florale primite de la Cristi Borcea si de la alti cunoscuti sa fie scoase din camera lauzei pentru ca parfumul lor sa nu produca alergie proaspetei mamici si bebelusului ei.

Valentina Pelinel a devenit faimoasa in tara noastra in 1999 cand a castigat concursul ”Top Model Romania”, lucru care i-a facilitat plecarea la New York unde si-a continuat cariera de fotomodel. Aceasta a fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest