Tendinte in make up de mireasa pentru vara 2012

Tendinte in make up de mireasa pentru vara 2012

In vreme ce tendintele primaverii in make-up sunt in plina desfasurare, este vremea ca tu, draga mireasa, sa te pui la curent cu trendurile sezonului care este pe cale sa apara. Noutatile verii sunt delicate, soft si mizeaza pe culori romantice. Sprancenele sunt naturale, genele indraznete si extrem de incarcate, iar tenul este cat mai fresh si aerisit.

Look perfect natural. Promovat de Versace, Missoni si Dolce&Gabanna lookul natural de mireasa se afla in topul preferintelor make-up artistilor, vara aceasta. Mireasa trebuie sa straluceasca, sa fie fresh si cat mai naturala. Secretul consta in fondul de ten, care nu trebuie sa incarce tenul excesiv, dar si in mascara, care trebuie sa curbeze genele, fara a le ingreuna.

Look perfect natural

Buze rosii. Rujul si glossul rosu sunt un trend puternic si in vara aceasta, mai ales ca putem observa din ce in ce mai multe culori vii si tari, in loc de umbre de afine sau nuante pamantii si burgundy. Jean Paul Gaultier, Jason Wu si Christian Dior capteaza alura "flirty" a miresei actuale, cu buze colorate in rosu capsuna. Daca te tii departe de rosu, tocmai pentru ca ti se pare o culoare prea indrazneata pentru nunta ta, incearca toate nuantele de rosu pana o gasesti pe cea care te avantajeaza.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest