Dieta de primavara cu verdeturi

Dieta de primavara cu verdeturi

Dieta de primavara cu verdeturi este perfecta pentru postul Pastelui, dar si pentru toti care prefera dietele vegane.

Cu aceasta dieta de primavara slabesti rapid, iar ca beneficii, dieta cu verdeturi detoxifica organismul, subtiaza sangele si evident, te scapa de kilogramele in plus.

In dieta cu verdeturi poti consuma din plin loboda, spanac, stevie, salata verde, urzici, fasole verde si in general legume verzi. Acestea contin o multime de substante minerale care intaresc sistemul imunitar si intarzie imbatranirea.

Iata in ce consta dieta cu verdeturi de primavara:

1. Consuma la toate mesele verdeturi.

2. Micul dejun trebuie sa contina o salata de verdeturi cu putin ulei de masline si suc de lamaie, o felie de branza, un ou si o felie de paine integrala.

3. Gustarile trebuie sa fie musai seminte de floarea soarelui, nuci sau migdale, deoarece contin grasimi sanatoase. O gustare nu trebuie sa contina mai mult de 2-3 nuci sau 2 linguri de seminte de floarea soarelui.

4. La pranz ideal ar fi sa mananci o farfurie mare de ciorba de loboda, stevie sau spanac, dreasa cu ou, plus un iaurt si o felie de paine integrala.

5. Pentru cina poti opta pentru o mancarica de urzici sau de fasole verde, o ciorba de verdeturi sau o salata mare de verdeturi si legume. Pentru ca salatele sa fie mai satioase, poti adauga o ceasca de linte fiarta, quinoa, feliute de avocado sau seminte.

6. La 1-2 ore dupa cina, poti consuma 1-2 fructe.

7. Este permis consumul de limonada indulcita cu putina miere, iar apa trebuie consumata in cantitati cat mai mari.

8. Alte alimente pe care le poti introduce in meniul tau si nu sunt mentionate mai sus sunt: rosiile, castravetii, broccoli, ridichiile, dovleceii, telina, morcovii, conopida, rucola, ardeii, orezul brun fiert, pestele si pieptul de pui fara piele.

9. Consumul caloric din fiecare zi nu trebuie sa treaca de 1200-1300 de calorii, ceea ce inseamna ca portiile la toate mesele trebuie sa fie cat mai mici.

10. Dupa incheierea dietei, celelalte alimente trebuie introduse treptat in meniu, cate 2-3 pe saptamana. De asemenea, este important ca in fiecare saptamana de la incheierea dietei sa nu adaugi mai mult de 150-200 de calorii la meniul tau, pentru a evita ingrasarea. Astfel ca, in prima saptamana dupa dieta este recomandat sa consumi aproximativ 1400 de calorii, in a doua 1600 si in a treia 1800.

Urmand dieta cu verdeturi, vei slabi aproximativ 5 kilograme in decurs de o saptamana.

Vezi si alte diete populare aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest