Dieta de vara pentru mirese vegetariene

Dieta de vara pentru mirese vegetariene

Daca esti o mireasa vegetariana care si-a programat nunta la sfarsitul anotimpului cald sau toamna, atunci cu siguranta ti-ar placea sa incerci o dieta pe baza de fructe si legume. Miresele care au trecut la stilul vegetarian, nu doar ca pot slabi cu usurinta, dar vor reusi sa isi mentina tonusul muscular mai usor comparativ cu alte femei.

In plus, o dieta vegetariana te fereste de o multime de afectiuni, cum ar fi bolile de inima si te scapa de toxine. Ca sa slabesti inainte de nunta fara prea mare efort, iti recomandam sa consumi mai ales legume, fructe, seminte crude si cereale cu bob intreg.

Chiar daca nu urmezi un regim specific, combina cat mai multe alimente colorate, fara sa reduci numarul de mese sau cantitatea de mancare. Combinatiile sunt multiple, asa ca poti decide singura ce alimentele vegane sa mananci pentru un meniu reusit.

Ce sa eviti? Important este sa eviti dulciurile, grasimile nesanatoase (margarina), sarea in exces si sucurile carbogazoase. In rest, ai voie sa mananci cam orice doresti, cu conditia sa nu abuzezi de paine.

Iata care sunt avantajele dietei vegetariene:

Cerealele cu bob intreg sunt importante pentru a pierde in greutate
Consumand cereale cu bob intreg, vei pierde mai usor in greutate. Acestea sunt satioase datorita fibrelor din componenta.

Legumele si fructele sunt bogate in nutrienti
Pentru a beneficia de vitaminelele si mineralele din componenta lor, este important sa consumi fructe si legume in stare cruda, cum ar fi, sub forma de salate, suc sau smoothie. Cu cat le consumi mai des fructe si legume proaspete, cu atat te vei simti mai energica.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest