5 moduri de a-ti pastra energia fara cofeina in orice dieta

5 moduri de a-ti pastra energia fara cofeina in orice dieta

Desi o ceasca de cafea savurata dimineata ar trebui sa iti dea energie intreaga zi, acest lucru nu se intampla, de aceea cofeina, oricat de buna ar fi, trebuie inlocuita in dieta zilnica cu alte surse de energie.

Exista cinci moduri de a-ti pastra energia fara cafeina si, oricat de imbietor miros boabele de cafea de abia rasnite, merita sa aplici aceste solutii pentru sanatatea ta.

Terapia cu lumina albastra
Exista un dispozitiv cu lumina albastra care emite acele lumini de care organismul are nevoie ca sa ramana activ si energic intreaga zi. Tehnologia Bluewave te ajuta sa dormi mai bine, imbunatateste starea de spirit si este o excelenta alternativa la banala ceasca de cafea. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti acest dispozitiv maxim 15 minute pe zi, mai ales cand simti ca te ia somnul sau esti vlaguita.
Conform unui studiu stiintific, lumina albastra creste vigilenta si reduce somnul. Lumina albastra este folosita inclusiv de NASA, dar si de insitutiile medicale pentru a trata tulburarile afective sezzoniere

Mesteca guma
Daca la orele dupa amiezii ti-a venit pofta de o cafea? Doar mesteca niste guma. Un studiu britanic recent a constatat ca guma pot stimula vigilenta, durata de atentie si chiar starea ta de spirit. Guma de mestecat creste ritmul cardiac si nivelul de cortizol, ambele fiind legate de energie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest