Gheata carbonica - secretele ingredientului magic

Gheata carbonica - secretele ingredientului magic
Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic Gheata carbonica - secretele ingredientului magic

Gheata carbonica alimentara, forma solida a dioxidului de carbon, este cel mai nou element decorativ menit a va impresiona invitatii.

Avand -78,5 grade Celsius, sublimeaza (se evapora) in dioxid de carbon gaz.

Gheata carbonica (en: dry-ice) sau, mai popular, gheata uscata, a intrat in ultimul timp, din ce in ce mai des pe listele de prioritati ale organizatorilor de nunti. Magicul ingredient sub forma de granule sau blocuri iti va garanta o atmosfera de vis pentru momentele cele mai importante.

Pe ringul de dans, sub forma de fum greu, in paharele de sampanie, whiskey sau in cocktail-uri fumegande, in frapiere, fantani arteziene sau piscine, in aranjamente dinamice feerice, efectul produs de gheata carbonica va uimi in totalitate. Pahare vulcanice, cascade de fum greu, norii pe care valsul mirilor va crea o atmosfera de poveste sunt efecte speciale la indemana oricui folosind gheata carbonica.

 

De mult prezenta in cluburi cu pretentii precum Bamboo, Bonton, Downtown, Planters, Fratelli, Bellagio, acum pentru pretul de 250 lei poate fi elementul surpriza al oricarei petreceri. La acest pret se poate achizitiona o cutie izoterma continand 18kg de gheata carbonica sub forma dorita- granule pentru bauturi, blocuri pentru efecte de fum greu sau puteti solicita o cutie mixta. Pentru ceva mai multi bani puteti inchiria o masina de fum greu cu gheata carbonica si consumabilele aferente.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest