Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi?

Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi?
Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi? Pernute si cutiute verighete nunta. Tu ce alegi?

Pentru o nunta memorabila, cuplurile care vor sa culeaga amintiri frumoase din ziua evenimentului pot alege pentru a-si transporta inelele de nunta pernute sau cutiute verighete. Daca pernuta se foloseste strict la ceremonia religioasa din biserica, cutiuta este ceva mai practica deoarece poate fi folosita si ulterior, cei care doresc putand sa o transforme intr-o caseta de bijuterii.

Insa, indiferent ca un cuplu opteaza pentru o pernuta sau o cutiute verighete, ambele accesorii sunt o amintire draga pentru miri. Evident, exista si varianta ca la biserica sa fie folosita pernuta, pe care sa o duca preotului purtatorul de inele, insa pentru transportul si pastrarea verighetelor pana in ziua nuntii, mirii sa opteze pentru o cutiuta lemn in forma de cufar.

Descopera oferta completa de pernute si cutiute verighete nunta de la SelfEvents.ro si alege accesoriile potrivite pentru un eveniment de neuitat chiar acum!

Pagina 1/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest