10 coafuri nunta pentru parul lung care te vor fascina

10 coafuri nunta pentru parul lung care te vor fascina

Ca sa te ajutam sa alegi coafura de nunta potrivita pentru parul lung, am selectat 10 coafuri mireasa care te vor fascina cu siguranta. De la coafurile de mireasa boho-chic cu flori in par la cele clasice cu voal, exista atatea stiluri de coafuri incat este greu sa decizi cum vrei sa porti parul la nunta.

Coafura lejera cu bucle
Coafurile de mireasa nu trebuie sa fie la linie ca sa arati frumoasa. Uneori o coafura lejera cu bucle este o alegere mai buna decat un coc sofisticat, mai ales daca esti o mireasa plinuta si ai fata rotunda.

Coada intr-o parte cu bucle
Daca porti o rochie de mireasa sirena, coada de cal cu bucle, prinsa intr-o parte este perfecta pentru tine. Aceasta coafura usor de realizat poate fi purtata cu voal.

Updo impletit
Fie ca ai parul drept sau buclat, daca esti manda de bogatia podoabei tale capilare, realizeaza doua sau trei codite impletite si prinde-le la spate. In acest mod, nu va mai trebui sa iti faci griji nici daca este vant afara.

Par impletit in stil danez
Daca esti o mireasa romantica, poti purta o coada daneza prinsa intr-o parte care porneste dinspre frunte. Incepe impletitura de sus si continua cu ea pana la baza parului.

Chignon impletit
Un coc de mireasa clasic este aceasta coafura impletita prinsa la spate in coc. Chiar daca la prima vedere aceasta coafura pare una simpla, un chignon perfect de nunta nu poate fi realizat decat de un profesionist adevarat.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest