Gentile Mulberry, accesoriile pe care si le doreste orice fashionista! Afla ce vedete de la Hollywood le prefera!

Gentile Mulberry, accesoriile pe care si le doreste orice fashionista! Afla ce vedete de la Hollywood le prefera!

Gentile si plicurile Mulberry reprezinta accesoriile pe care orice "fashionista" si le doreste in garderoba ei. De cand Alexa Chung, moderatoare TV, model si editorialist al revistei Vogue Marea Britanie a inceput sa poarte aceste accesorii la evenimente mondene, gentile Mulberry s-au bucurat de o popularitate crescuta. Nu intamplator, patru modele de genti Mulberry ii poarta acum numele.

Aceasta colaborare a dat tonul lansarii gentilor cu nume de celebritati. Astfel au aparut: Mulberry Gisele (Gisele Bundchen) sau Mulberry Del Rey.

Ales brand-ul anului 2011, La British Fashion Awards, Mulberry este in momentul de fata un fenomen, un status-simbol care a intrat in mentalul colectiv si in arsenalul de lux al trend-setter-ilor din intreaga lume. Gentile Mulberry preferatele vedetelor de la Hollywood, printre care se afla Olivia Palermo, Sarah Jessica Parker, Leighton Meester, Christina Hendriks si nu numai.

Infiintat in 1971 de catre Roger Saul, brand-ul si-a propus sa reprezinte stilul de viata traditional britanic. Specializat initial in sei pentru calarie, Mulberry a fost infiintat  in mediul rural, mai exact in Somerset. La inceput in aceasta fabrica se produceau accesorii din piele, care ulterior se comercializau in elegantul boutique londonez, Biba.  In anii '70 si '80 o colectie de genti ecosez de pescuit si jachete inspirate din costumatia de vanatoare si pescuit au facut ca stilul britanic  sa fie unanim recunoscut si apreciat. Incetul cu incetul, Mulberry a fost asociat cu activitatile din timpul liber, care impuneau un stil chic, dar nu studiat.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest