A fost desemnat cel mai frumos oras din lume. Iata unde iti poti petrece luna de miere in 2017

A fost desemnat cel mai frumos oras din lume. Iata unde iti poti petrece luna de miere in 2017

Cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, Lonely Planet a desemnat cel mai frumos oras din lume, dar si alte 9 destinatii de top, unde iti poti petrece luna de miere in 2017.

Citeste despre fiecare oras in parte, verifica ofertele de zbor si apoi stabileste locatia potrivita pentru cea mai romantica vacanta in doi.

Putini se asteptau ca acest oras francez sa ia locul Parisului, insa Bordeaux, numit candva "Frumoasa adormita" este cel mai frumos oras din lume, pe care merita sa il vizitezi in 2017. Iata topul complet al celor mai frumoase orase de pe mapamond ale momentului.

1. Bordeaux, Franta
Faimosul vin de culoare rubinie ce poate fi savurat in Cite du Vin, trenul de mare viteza care va functiona incepand cu 2017, experientele gastronomice si pista de raliu sunt doar cateva motive pentru care Bordeaux a fost desemnat cel mai frumos oras din lume.

2. Cape Town, Africa de Sud
Locul secund este ocupat de un alt oras surpriza. Este vorba despre capitala Africii de Sud, Cape Town. Muzeul de Arta Contemporana Zeitz Africa care se va deschide in septembrie 2017 va fi cel mai mare muzeu de arta africana contemporana din lume si o adevarata minune arhitecturala post-industriala. Restaurantele care servesc preparate locate au castigat premii pentru inventivitatea preparatelor, in timp ce vinurile din regiune completeaza o pagina de istorie pentru Cape Town.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest