Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena

Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena
Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena Ceasuri si bijuterii cadou pentru Constantin si Elena

Pe 21 mai ii sarbatorim pe purtatorii numelor Constantin si Elena, iar cei care vor sa le faca sarbatoritilor cadouri deosebite, le pot oferi ceasuri si bijuterii. Aceste cadouri utile reprezinta niste amintiri de durata, mai ales daca bijuteriile si ceasurile se ofera la set. Mai jos, am selectat cateva idei de cadouri potrivite pentru orice aniversara speciala sau pentru o zi de nume. Produsele se livreaza in cutii personalizate, insotite de certificatul de garantie.

Set GINO MILANO MWF16-066B
Set cadou format din ceas de dama argintiu si bratara cu lungime de 21 cm. Ceasul este personalizat cu logo. Cele doua accesorii elegante sunt ambalate intr-o cutie.
Comanda cadouri pentru Constantin si Elena aici.

Set Gino Milano MWF16-033
Set cadou pentru doamne, format din ceas alb cu o curelusa alba si bratari, marca Gino Milano. Produsele se livreaza intr-o cutie personalizata, cu manual de utilizare si certificat de garantie.
Comanda cadouri pentru Constantin si Elena aici.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest