6 idei practice pentru o luna de miere scurta

6 idei practice pentru o luna de miere scurta

Timpul petrecut in doi dupa nunta pentru reincarcarea bateriilor este esential pentru orice cuplu proaspat casatorit. Daca nu aveti timp sau bani pentru o vacanta mai lunga, aplicati atunci 6 idei practice pentru o luna de miere scurta, dar de neuitat. Iata cum se poate simti bine intr-o escapada romantica un cuplu aflat in luna de miere pentru o perioada scurta de timp:

Profitati de timpul scurt petrecut doar voi doi
Pentru o vacanta romantica in doi, puteti alege o destinatie la o distanta mai mica de casa. In acest mod evitati calatoriile lungi si obositoare.

Calitatea este mai importanta decat cantitatea
Chiar daca nu va permiteti doua saptamani de vacanta, ci numai 4-5 zile, acest lucru nu inseamna ca luna de miere trebuie sa fie una plictisitoare. Alegeti destinatia de vacanta in functie de preferinte si programati-va in timp util lista de activitati. Esential este modul cum va petreceti luna de miere si numai dupa aceea durata sejurului.

Nu ratati activitatile de sezon
Daca este iarna, alegeti o destinatie unde se practica schi, sanius sau alte sporturi de sezon. Daca este vara, mergeti la un spa sau bucurati-va de nisipul fierbinte si de valuri.

Cazati-va intr-o locatie romantica
Fie ca alegeti un hotel de lux sau o cabana pe un varf de munte, important este sa va bucurati de un meniu festiv cu sampanie si sa decorati dormitorul matrimonial cu petale de trandafiri. Nu uitati de uleiurile aromate pentru masaj sau de lenjeria intima. La urma urmei, indiferent unde petreceti luna de miere, ideea este sa va bucurati unul de celalalt.

Consultati programul artistic
Daca mergeti intr-un oras cultural, ar fi pacat sa ratati concertele si alte spectacole programate in perioada cand va aflati in luna de miere. Rezervati din timp biletele la spectacole si mergeti la muzeu.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest