Seturi de bijuterii pentru mireasa

Seturi de bijuterii pentru mireasa

“Diamonds are a girl’s best friends” spune cantecul. Bine... perlele, cristalele, bijuteriile, in general sunt cele mai bune prietene ale miresei! Doar daca nu ti-ai ales o rochie de mireasa ornamentata excesiv, alege un set de bijuterii elegant, glam, stalucitor. Iata si alegerile noastre!

Set bijuterii pentru mireasa Bloom, Ichiban Bijuterii www.miresedisperate.ro/shop - 604 ron. O bijuterie care isi schimba mereu infatisarea, intr-un mod discret. Prin miscarea proprie a elementelor rotunde, cristalele isi schimba mereu pozitia, ceea ce aduce o nota de atractie in plus. Setul este realizat din 72 perle si cristale Swarovski. Componente tehnice din AU 14K GF (Gold Filled). Masurile speciale se pot realiza la comanda. Ambalaj elegant inclus.

Set bijuterii pentru mireasa Harmony, Ichiban Bijuterii - 393 ron. Acest set lucrat manual este un produs unicat. Elementele rotunde din componenta acestei bijuterii au o miscare discreta care atrage atentia intr-un mod placut. Setul este realizat din 22 cristale Swarovski. Componente tehnice din AU 14K GF (Gold Filled). Masurile speciale se pot realiza la comanda. Ambalaj elegant inclus.

Set bijuterii pentru mireasa Shell, Ichiban Bijuterii - 527 ron. Acest set este dedicat unei mirese care abordeaza o tinuta stil printesa. Siragului de perle i s-a adaugat un element central, de tip pandant, care evoca o perla in scoica sa. Este realizat din 125 perle si cristale Swarovski. Componente tehnice din AU 14K GF (Gold Filled) Margelute de "nisip" japoneze, placate cu AU 24K. Masurile speciale se pot realiza la comanda. Ambalaj elegant inclus.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest