5 ritualuri de beauty esentiale pentru viitoarele mirese

 5 ritualuri de beauty esentiale pentru viitoarele mirese

Imediat cum ai fost ceruta in casatorie, trebuie sa ai grija de tenul, de parul si de corpul tau si sa iti impui niste ritualuri de beauty, pe care sa le transformi intr-o rutina zilnica. Iata care sunt cele 5 obiceiuri de care orice viitoare mireasa trebuie sa tina cont:

Stabileste o rutina de beauty zilnica pentru pielea ta
Daca vrei o piele stralucitoare si nu ai un program zilnic de ingrijire a tenului, ar trebui sa iti fixezi un astfel de ritual de beauty. Curatarea corecta, tonifierea si tratarea pielii este un proces care devine cu atat mai important pe masura ce avansezi in varsta. Aceasta ingrijire a pielii are un rol major pentru o viitoare mireasa care numara zilele pana la data fericitului eveniment.

Consulta-te cu un specialist in dermatologie care sa iti recomande cateva produse de ingrijire a tenului potrivite pentru tine si ramai fidela acestui tratament cel putin pana la nunta. Aplica-l cu regularitate in fiecare dimineata si seara. Nu uita ca trebuie sa te protejezi si de razele nocive ale soarelui.

Hidrateaza-te
Un corp hidratat corect este unul sanatos. Cu cat ai pielea mai hidratata, cu atat aceasta va fi mai stralucitoare. Prin urmare, este esential sa bei apa cel putin doi litri pe zi, dar sa te si vitaminizezi. Pentru ca pielea ta sa nu se usuce, ai grija sa consumi suficiente alimente care contin vitamina A.

Taie-ti varfurile periodic
Desi speri ca in ziua nuntii sa ai bucle bogate si un par foarte lung, acest lucru nu inseamna ca varfurile nu trebuiesc taiate din cand in cand. Din momentul in care ai raspuns afirmativ la cererea in casatorie pana in ziua in care te mariti, ai grija de podoaba ta capilara, folosind produsele de ingrijire potrivite pentru tipul tau de par. Atunci cand stabilesti ce coafura sa porti in ziua nuntii, roaga-l pe stilist sa iti ofere cateva produse de ingrijire si aplica-le pe par la distantele indicate.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest