Trusouri botez de la nasi

Trusouri botez de la nasi
Trusouri botez de la nasi Trusouri botez de la nasi Trusouri botez de la nasi Trusouri botez de la nasi Trusouri botez de la nasi

Pentru slujba de increstinare a unui copilas, nasii au datoria sa cumpere cateva lucruri, iar trusouri botez pentru biserica sunt un cadou din partea nasilor pentru finul sau fina lor.

Pentru ca trusourile botez se pastreaza dupa ceremonia religioasa, multi nasi prefera sa cumpere trusouri cu mesaje semnificative. Chiar daca trusoul cumparat nu este inscriptionat cu numele micutului crestin, paturica bebelusului, respectiv panza de mir pot avea brodate mesaje, cum ar fi ”Cu drag de la nasi” sau ”Azi m-am crestinat”.

Astfel de trusouri botez de la nasi vor fi pastrate ca amintire de parintii bebelusului chiar si cand copilul a crescut. Fie ca esti in cautarea unui trusou botez pentru fetite, fie ca vrei sa achizitionezi un trusou pentru baieti, iti sugeram sa alegi trusoul potrivit, avand in vedere cateva criterii:

- trusou sa fie intr-o culoare in ton cu tema evenimentului,

- trusoul sa aiba un mesaj sugestiv, o imagine emblematica, cum ar fi un personaj Disney sau un ingeras si sa fie intr-o culoare potrivita. Pentru fetite, se cauta trusouri cu roz sau rosu, iar pentru baieti cu albastru, verde menta etc.

- trusoul sa contina toate articolele necesare: prosoape, panza de mir, fasa, paturica, sticluta de mir si sapun pentru preot.

In continuare, iata cateva trusouri botez pentru fetite si baieti deopotriva.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest