Obiceiuri importante ale cuplurilor fericite

Obiceiuri importante ale cuplurilor fericite

Pentru a intra in randul cuplurilor fericite cu un mariaj de succes, exista cateva obiceiuri esentiale care nu ar trebui sa va lipseasca tie si partenerului tau. Iata care sunt obiceiurile care stau la baza unei relatii solide:

1. Petreceri timp de calitate impreuna
Cuplurile care nu depun efort pentru a petrece impreuna timp de calitate, se vor distanta treptat. Este usor sa cedezi la toate presiunile vietii de zi cu zi si sa va neglijati, insa nu lasati ca aceste momente de singuratate sa devina un obicei.

2. Verbul a iubi se poate interpreta
Nu este nevoie sa ii spui celui de langa tine doar in cuvinte "Te iubesc". Acelasi lucru il transmiti si printr-un gest, o mangaiere, un gand frumos sau un cadou.

3. Imbratisati-va zilnic
Faceti o conventie astfel incat sa nu lasati ziua sa treaca fara 1-2 imbratisari. Cuplurile fericite obisnuiesc sa se imbratiseze de cateva ori pe zi timp de cel putin 20 secunde. Dupa o imbratisare lunga, corpul incepe sa produca oxitocina, un hormon al fericirii.

4. Practica ascultarea activa
Daca asculti cu atentie ce spune partenerul tau, acesta va sti. Pe de alta parte, daca te gandesti la altceva in timp ce vorbeste cu tine isi va da seama. Practica ascultarea activa, iar atunci cand vei sorbi fiecare cuvant rostit de partenerul tau, acesta va aprecia. Nu te juca pe telefon in timp ce vorbesti cu el, ci pur si simplu priveste-l in ochi.

5. Straduiti-va impreuna la reusita relatiei voastre
Cuplurile fericite tind sa isi acorde atentie reciproc. Relatiile bune se bazeaza pe atentie, respect, efort sustinut si multa dragoste.

Sursa: weddingforward.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest