5 obiceiuri sanatoase inainte de casatorie

5 obiceiuri sanatoase inainte de casatorie

Obiceiurile sanatoase aplicate intr-o relatie inainte de casatorie fac adesea diferenta dintre un mariaj durabil, care prospera si unul care se prabuseste si ajunge la inevitabilul divort.

Cultivarea obiceiurilor sanatoase dinainte de nunta sunt temeiul unei relatii solide, astfel incat, atunci cand apar probleme pe durata casatoriei, cuplurile care au adoptat niste reguli in relatia lor isi vor rezolva intr-un mod respectuos si grijuliu conflictele.

Deci, daca ai o relatie stabila de cuplu care se indreapta spre casatorie, inainte de a face pasul cel mare, stabileste impreuna cu logodnicul tau niste reguli sanatoase, care trebuie dezvoltate in vederea unei casnicii fericite si armonioase.

Iata care sunt cele cinci obiceiuri sanatoase valabile pentru orice cuplu:

1. Asigura-te ca partenerul de viata si relatia voastra este prioritara. Acest lucru este valabil reciproc si ajuta la dezvoltarea unei conexiuni mai profunde intre cele doua parti implicate intr-o relatie pe termen lung.

2. Oferiti-va spatiu reciproc. Oferindu-i libertate celuilalt, nu se va crea o relatie de dependenta. In plus, atunci cand nu iti verifici periodic partenerul si nu il bombardezi cu telefoane la tot pasul ii demonstrezi ca ai incredere in el.

3. Dezvoltati comunicarea deschisa. Este usor sa fii sincer atunci cand lucrurile merg bine. Dar a practica o comunicare onesta si deschisa este esential pentru o casnicie durabila, mai ales atunci cand apar divergente de opinie sau alte conflicte in interiorul cuplului. A invata sa iti exprimi intr-un mod productiv furia, frustarea si supararile este cheia in a dezvolta resentimente fata de partener.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest