Cum sa alegi o lumanare botez baiat pentru biserica?

Cum sa alegi o lumanare botez baiat pentru biserica?
Cum sa alegi o lumanare botez baiat pentru biserica? Cum sa alegi o lumanare botez baiat pentru biserica? Cum sa alegi o lumanare botez baiat pentru biserica? Cum sa alegi o lumanare botez baiat pentru biserica? Cum sa alegi o lumanare botez baiat pentru biserica?

Lumanarea botez baiat este acel articol pentru biserica pe care trebuie sa il procure nasii pentru finutul lor, in calitate de parinti spirituali. Lumanarea este dusa la biserica, iar dupa ce preotul/diaconul o aprinde, aceasta trebuie sa lumineze pe durata intregii ceremonii.

Daca nasa este cea care imbraca bebelusul dupa ce este scos din cristelnita, nasul va avea sarcina sa tina lumanarea la slujba si sa se asigure ca ramane aprinsa pe durata intregii procesiuni. In mod simbolic, flacara lumanarii sugereaza speranta in viata vesnica, dar si lumina calauzitoare care il va insoti pe micul crestin pe parcursul vietii.

Fiind atat de importanta pentru botez, lumanarea pentru biserica se alege cu grija de catre nasi, dar nu inainte ce acestia sa se consulte cu parintii micutului. O data cu lumanarea botez, nasii baiatului mai trebuie sa cumpere trusou de botez si nu in ultimul rand cruciulite pentru invitati, dar si o cruciulita pentru micul crestin.

Lumanarea de botez poate fi decorata traditional, cu tulle alb si ingeras, cu tulle albastru si plus (ursuleti, Mickey Mouse etc).
Noi va propunem modelele noastre preferate, din care nasii pot alege lumanarea potrivita pentru finul lor.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest