Cum sa iti personalizezi nunta cu parfumul propriu

Cum sa iti personalizezi nunta cu parfumul propriu

Printre cele mai noi tendinte legate de nunta se numara si crearea unui parfum propriu. Aceasta idee de infrumusetare este o modalitate inedita care adauga o nota personala pentru ziua nuntii tale.

Ca sa iti creezi un parfum cu propria semnatura, asemeni vedetelor, pe care sa il folosesti in ziua nuntii, dar si dupa aceea este esential sa iei in consideratie urmatoarele sfaturi, de care orice parfumier renumit tine cont:

Aminteste-ti istoricul familiei tale

Iti amintesti de parfumul mamei tale, de o floare preferata, de un loc pe care il frecventai candva sau de o culoare anume? Sau anumite arome ti-au captat simturile in perioada in care iubitul tau te curta cu scopul de a te cuceri? Aceste detalii sunt foarte importante atunci cand vrei sa imprimi o nota personala parfumului tau.

Compune un parfum care te reprezinta

Un parfum poate sa cuprinda note de varf, note de mijloc si note de baza. Gandeste-te daca ti-ar placea o combinatie florala sau poate preferi ceva fresh, cum ar fi notele fructate si alege combinatia perfecta in functie de preferintele personale, dar si de sezon. La final, dupa ce evaluezi fiecare aroma in parte cu ochii deschisi, iar apoi cu ochii inchisi, opteaza pentru ingredientele care au ajuns in runda finala si care te-au marcat pozitiv.
Apoi compune parfumul folosind aceste ingrediente castigatoare incercandu-le pe propria  piele pentru a regla esentele pana cand acestea au un miros fin si lasa o aroma placuta de care esti incantata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest