5 bauturi de sezon, perfecte pentru nuntile de toamna

 5 bauturi de sezon, perfecte pentru nuntile de toamna
 5 bauturi de sezon, perfecte pentru nuntile de toamna  5 bauturi de sezon, perfecte pentru nuntile de toamna  5 bauturi de sezon, perfecte pentru nuntile de toamna  5 bauturi de sezon, perfecte pentru nuntile de toamna  5 bauturi de sezon, perfecte pentru nuntile de toamna

De ce ar trebui ca nuntile de vara sa fie mai distractive atunci cand vine vorba de bauturile de sezon? La nuntile de toamna poti servi cel putin 5 bauturi de sezon, care sunt perfecte pentru acest anotimp. De la mustul obtinut din struguri de toamna la bauturile fructate, iata cu ce bauturi aromate iti poti incanta invitatii la nunta.

Cidru
Ceva dulce, putin condimentat si atingerea perfecta a fructelor de toamna, cidrul este bautura desert care trebuie servita la nuntile de toamna. Pentru un decor chic, serveste fiecare pahar impreuna cu un baton de scortisoara.

Cocktail din mere
In timp ce lichiorul de mere poate fi servit si la nuntile din alte anotimpuri, un cocktail de mere este o alegere fabuloasa pentru nuntile de toamna.

Bautura cu dovleac
Pentru ca dovleacul este vedeta lunii octombrie, incearca sa uimesti invitatii de la nunta servindu-le o bautura cu dovleac.

Ciocolata calda
Aceasta bautura calda este ideala pentru zilele de toamna racoroase. Daca ti-ai programat nunta in luna noiembrie, nu ezita sa le oferi invitatilor bauturi calde la masa.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest