Noaptea nuntii: Asteptari versus realitate

Noaptea nuntii: Asteptari versus realitate

In timp ce miresele din zilele noastre sunt mai preocupate de nunta decat de noaptea nuntii, in mintea unui barbat apar o multime de fantezii erotice atunci cand se gandeste la noaptea nuntii.

Chiar daca noaptea nuntii ar trebui sa fie momentul cand proaspetii insuratei isi fac de cap "oficial", fara sa fie intrerupti, sunt cupluri prea obosite sa se bucure de sex in noaptea nuntii, dupa o petrecere de pomina care dureaza pana in zori.

Astazi, multe cupluri care urmeaza sa se casatoreasca locuiesc impreuna si deci au gustat din fructul oprit inainte de casatorie. Ei vor ca relatia lor sa fie binecuvantata de parinti si de Dumnezeu, macar dupa ce au pacatuit trupeste si au intretinut relatii sexuale inainte de nunta.

Si pentru ca de la asteptari si fantezii erotice pana la realitate este cale lunga, haideti sa vedem ce se intampla in noaptea nuntii in majoritatea situatiilor.

Daca in Evul Mediu, un cuplu proaspat casatorit isi consuma casatoria incepand cu noaptea nuntii (altfel contractul de casatorie nu avea nicio valoare), tinerii de astazi traiesc cu ideea ca in noaptea nuntii au voie sa aplice toate fanteziile sexuale pe care nu si le-au permis inainte de nunta, in timp ce cuplurile crescute in familiile cu mentalitate rigida isi fac griji legate de lipsa experientei in pat.

Mai mult, daca o parte dintre cei mai religiosi miri tin cont de Biserica,  conform parintelui Cleopa, "noaptea nuntii se consuma abia la trei zile dupa casatorie. Pentru a evita orice tentatie, mirele trebuie sa doarma in aceeasi camera cu tatal lui, iar mireasa cu mama ei. De ce? Pentru ca in ziua cununiei, ei au primit doua taine: cea a casatoriei si cea a impartasaniei."

Lasand la o parte doctrinele religioase, pentru ca noaptea nuntii sa fie mai mult decat o experienta sexuala, debutul relatiei oficiale poate sa inceapa cu un preludiu din care sa nu lipseasca melodiile romantice, lumanarile parfumate si sampania.

Fie ca mirii au parte de sex nebun in noaptea nuntii sau adorm bustean imediat dupa petrecere, vestea buna este ca urmeaza luna de miere departe de casa, de familie si prieteni unde fiecare cuplu de indragostiti se poate bucura la maxim de fiecare experienta intima traita in doi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest