Secretele unei vietii sexuale implinite

Secretele unei vietii sexuale implinite

Chiar daca specialistii spun adesea ca majoritatea cuplurilor fac sex din ce in ce mai rar dupa casatorie, conform statisticilor, 60% dintre cupluri au parte de o viata conjugala implinita dupa ce spun “Da”.

In cele mai multe cazuri auzim ca sotia se plange de o migrena groaznica atunci cand se apropie momentul ca cei doi soti sa se retraga in dormitorul conjugal, dar in realitate peste 85 la suta din cuplurile casatorite se bucura de o viata conjugala implinita. Acestia fac sex de cel putin cateva ori pe luna, comparativ cu persoanele necasatorite, conform unui studiu realizat de Institutul Kinsey.

In general cuplurile casatorite au o viata conjugala implinita deoarece pot da frau liber fanteziilor sexuale. Si cum medicii spun ca practicarea sexului cu regularitate are beneficii asupra sanatatii, cuplurile casatorite se pot bucura din plin de toate avantajele vietii in doi, fara restrictii.

Sex fara prezervativ
In relatiile stabile, prezervativul este un accesoriu la care se poate renunta, atata timp cat cuplurile casatorite au garantia fidelitatii. In plus, cei care practica sex fara protectie se simt mai apropiati, iar placerea fizica se intensifica.

Fantezii sexuale indraznete
Atunci cand nu ai secrete fata de partener si comunici deschis cu el pe orice tema, in pat lucrurile nu trebuie sa se schimbe. Ai incredere in partenerul tau si spune-i tot ce vrei de la el, fara sa te sfiesti ca ceea ce doresti de la el in materie de sex este deplasat.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest