Rochii asimetrice Laura Galic

Rochii asimetrice Laura Galic

Rochiile asimetrice Laura Galic au un design original, dar si preturi atractive. Acestea costa mai putin de 1000 lei si pot fi purtate la diferite petreceri tematice, nunti, botezuri, aniversari, baluri de absolvire si nu numai.

Rochiile de seara vin in mai multe modele si pot fi confectionate dintr-o serie de materiale, cum ar fi: tesaturi satinate, voal de matase, piele ecologica si sunt accesorizate cu pene, flori sau imprimeuri interesante.

De la rochiile cu fusta in forma de triunghi la rochiile mai scurte in fata si mai lungi in spate, in colectia de rochii Laura Galic fiecare model iese in evidenta prin culori, croiala si un stil unic in moda.

Fie ca iti plac rochiile clasice, rochiile moderne sau rochiile in stil vintage, in galeria foto alaturata vei gasi rochii deosebite la un pret pentru orice buzunar. Nu ezita sa comanzi o rochie asimetrica de Revelion, o rochie asimetrica pentru domnisoarele de onoare sau o rochie de bal cu o forma speciala.

Fii indrazneata si poarta o rochie de ocazie Laura Galic, fie ca mergi la o cununie sau participi la o aniversare speciala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest