O mireasa talentata a avut nevoie de 1000 de ore sa isi croseteze rochia visurilor ei

 O mireasa talentata a avut nevoie de 1000 de ore sa isi croseteze rochia visurilor ei

Tania Jenning este o mireasa din Marea Britanie care s-a folosit de pasiunea ei, crosetatul, pentru a-si realiza rochia la care a visat dintotdeauna. Tanara a inceput sa isi teasa visul la propriu incepand in noiembrie 2014, pentru cununia religioasa programata oe 15 iunie 2015 la o biserica din Londra, scrie Huffingtonpost.com.

Desi croseteaza din copilarie, Tania nu a facut pana acum nicio piesa vestimentara pentru ea insasi. Cu ocazia nuntii, tanara mireasa a vrut sa poarte ceva personalizat, de aceea a hotarat sa isi confectioneze singura o rochie de mireasa speciala, de al carei design s-a ocupat un prieten al tinerei.

Rochia de culoare argintie din satin si dantela a fost completata cu broderii violet, culoarea preferata a mirelui. Fiecare broderie de pe rochie are o semnificatie aparte si a fost aleasa de cate un membru al familiei. Pentru fiica sa, Tania a brodat un elefant, iar pentru alti apropiati a cusut lalele si chiar un pahar de martini.

Chiar daca tinuta a fost gata dupa aproximativ 6 luni si 1000 ore de munca, mireasa este fericita de produsul final, aceasta rochie handmade fiind intruchiparea propriei personalitati.

Toti invitatii au fost de parere ca rochia o reprezinta perfect: "Am fost usurata cand un prieten a venit sa-mi spuna ca in momentul in care am intrat in biserica, toata lumea a zambit pentru ca rochia mi se potrivea perfect", a declarat fericita proaspata mireasa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest