Alina Vidican nu ii cere nimic lui Cristi Borcea la divort

Alina Vidican nu ii cere nimic lui Cristi Borcea la divort

Dupa ce s-a asigurat ca nu le va lipsi nimic celor doi copii pe care ii are cu Cristi Borcea, Alina Vidican a declarat pentru presa ca nu ii cere nimic sotului ei in cazul in care divortul se va pronunta, scrie Libertatea.ro.

”Cat ma priveste pe mine, din punct de vedere financiar, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi, asta ca sa pun punct speculatiilor o data pentru totdeauna. Apartamentul de la Miami in care locuim in prezent i-a fost daruit la nastere fiului nostru Alexandru. Apartamentul este in prezent al familiei Borcea, deci nu este al nostru si el va face ceea ce doreste cu el. Cat priveste business-urile de la Timisoara, hotelul si toate cele despre care s-a scris ca ar apartine familiei mele, sunt tot ale familiei Borcea. Repet, daca vom divorta, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi”, a declarat Alina Vidican pentru sursa citata anterior.

Alina Vidican si Cristi Borcea au depus actele de divort cu o mediere care poate fi retrasa in termen de 30 de zile de oricare dintre cei doi soti. Cuplul a ajuns in pragul divortului dupa ce Cristi Borcea a facut un copil cu Valentina Pelinel.

Despartirea s-a produs dupa 13 ani de relatie si alti cinci de mariaj. In ciuda faptului ca Alina Vidican nu are pretentii financiare de la fostul sef dinamovist, Cristi Borcea le va asigura copiilor pensie alimentara si ii va purta in scoli.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest